Κατασκευή e-shop για όλους

  • Δημιουργία σε λίγα λεπτά
  • Εύκολη ενημέρωση προϊόντων και τιμών
  • Ενσωμάτωση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα
  • Τηλεφωνική υποστήριξη

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Ανεβάζοντας τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο η εταιρεία σας εμφανίζεται στα αποτελέσματα του Google για τις αναζητήσεις των προϊόντων σας και διευκολύνει νέους πελάτες να σας εντοπίσουν. Τώρα αυτό γίνεται εύκολα και με χαμηλό κόστος.

ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ E-SHOP

Με τα παραδοσιακά e-shop μια εταιρεία α) πληρώνει ένα σεβαστό ποσό για την εγκατάσταση (συν πάγια έξοδα hosting) β) μπορεί το αποτέλεσμα να είναι απογοηγευτικό. Με το SmartOrder, δοκιμάζεις δωρεάν ένα δικό σου online shop ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις και πληρώνεις για όσο χρειάζεσαι.

ΜΕ ΒΕΛΤΙΣΤΟ SEO

Πολλοί κάνουν το λάθος να προχωρούν στην κατασκευή e-shop με παρωχημένες τεχνολογίες και απογοητεύονται όταν οι επισκέπτες και οι πωλήσεις μέσω Ιντερνετ δεν είναι αυτό που περίμεναν. Το μεγαλύτερο e-shop αρωμάτων στην Ελλάδα αύξησε την επισκεψιμότητα κατά 40% μετά τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με το SmartOrder.

E-Shop για λιανική ή χονδρική πωλήση

Λιανική: Επιλέξτε τρόπο εμφάνισης των προϊόντων σας, προϊόντα ανά σελίδα, αναφορές πωλήσεων, γρήγορη και εύκολη πλοήγηση, πώληση χωρίς εγγραφή, one page checkout.

Χονδρική: Δυνατότητα πρόσβασης σε τιμές ή κατάλογο μόνο από εγκεκριμένους χρήστες. Διαφορετικές τιμές ανά χρήστη. Δυνατότητα απενεργοποίησης αγορών και χρήση μόνο ως ηλεκτρονικός κατάλογος ή χρήση για λήψη αιτημάτων προσφοράς.

Ευκολία & ευελιξία στην εγκατάσταση του e-shop σας

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημά στο δικό μας υποχώρο (subdomain), να τον τοποθετήσετε (embedding) στο υπάρχον site σας, να δημιουργήσετε καινούρια ιστοσελίδα στη δική σας διεύθυνση (www.mycompany.gr). Και φυσικά μπορείτε να εισάγετε το κατάστημά σας στο Facebook.

Η εγκατάσταση και η διαχείριση γίνεται εύκολα ακόμα και από άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Για την εταιρεία

Το SmartOrder είναι μια συνδρομητική υπηρεσία δημιουργίας e-shop της εταιρείας ΑΝΕΞΙΣ, που παρεχει εκτός των άλλων υπηρεσίες δημιουργίας ιστοσελίδων και σχεδιασμού έντυπου υλικού.